Stichting Ashiana, samen thuis in cultuur en compassie

“Cultuur en compassie” draait om het samenbrengen van diverse culturen en het tonen van empathie en zorg voor elkaar, ongeacht afkomst. Het staat voor het opbouwen van een inclusieve en hechte gemeenschap waarin mensen zich welkom voelen en elkaar met respect behandelen.

Onze visie

Stichting Ashiana organiseert muzikale evenementen, lezingen en trainingen ter bevordering van de armoedebestrijding.

Wij geloven in de kracht van muziek, cultuur en educatie om positieve veranderingen teweeg te brengen en te versterken. Deze evenementen bieden niet alleen entertainment, maar creëren ook bewustzijn en betrokkenheid in de gemeenschap.

Door samen te genieten van de kleurrijke en levendige optredens, dragen bezoekers bij aan een positieve impact op het leven van de kwetsbaren in onze samenleving. Daarnaast hebben deze evenementen culturele uitwisseling en vergroten begrip, en versterken ze de banden binnen de gemeenschap. De opbrengsten worden ingezet voor goede doelen zoals hulp aan eenzame ouderen, ondersteuning van kansarme jongeren en armoedebestrijding.

Met elke evenement brengt Stichting Ashiana mensen samen, inspireert hoop en bouwt aan een toekomst waarin iedereen de kans krijgt om te floreren.

Evenementen & Goed doel 2024

10 november 2024 – muziekavond met diner onder begeleiding van Raja Mustaq en zijn team, je wordt begeleid door de muzikale meesterwerken van gitaar, tabla en de onnavolgbare tonen van onze eigen ‘Kishore Kumar’, zanger Raja Mustaq die deuntjes als “Yeh Shaam Mastanie”, “Pal Pal Dil Ke Paas” en “O Mere Dil Ke Chain” ten gehore zal brengen.

20 mei 2024 – Muzikale avond, locatie Indiaas restaurant Rice and Spice te Den Haag; Bollywood zanger vanuit India, genre o.a. Rafi & Kishore Kumar
Deze Indiase playbackzanger heeft meer dan dertig jaar toegewijd aan devotionele en Bollywood Hindi-muziek. Met trots heeft hij samengewerkt met de legendarische muziekdirecteur RD Burman en andere vooraanstaande muziekdirecteuren zoals Kalyanji & Rajesh Roshan. Bovendien heeft hij zijn talent laten schitteren als playbackzanger voor het gerenommeerde bedrijf T-Series.

Evenementen & Goed doel t/m 2023

9 maart 2020 – Feestelijk en onder begeleiding van zang, dans en een 4 gangen diner aan de Ramsaroepsinghlaan te Suriname voor de ouderen van verpleeghuis Huize Margriet in Paramaribo – Suriname

   

mei 2019 – Actie Verwen dag voor moeders!

september 2018 – Commodis trakteert in het kader van haar 5 jarig jubileum de kinderen van Expert Care (Mappa Mondo) op een uitje naar Diergaarde Blijdorp

juni 2018 – Activiteit – Verpleeghuis Maasveld, Uit eten in eigen huis met live Bollywood muziek

mei 2017 – Activiteit – Verpleeghuis Maasveld, Bollywood bioscoopmiddag met hapje en drankje

15 juni 2016 – Presentatie bij Rotary International (Club Rijswijk)

3 april 2016 – Commodis organiseert educatieve bijeenkomst voor zorgbegeleiders te Rijswijk

12 mei 2016 – Presentatie Humanitas Den Haag – Beschermingsbewind

26 september 2015 – Welzijnsbeurs voor senioren te Rijswijk

december 2015 – Kerstpakket actie

Netwerkplein

Stichting Ashiana
samen thuis in cultuur en compassie

Aanmelden

Helaas, het maximum aantal inschrijving is bereikt